Publicaties

Euroguidance Networks's Highlights of the year 2016

27 maart 2017
Euroguidance Network

Jaarlijks wordt een publicatie samengesteld over de hoogtepunten van de activiteiten van het Euroguidance netwerk. 2016 was een productief jaar dat resulteerde in vele evenementen, publicaties, studiebezoeken, instrumenten en online diensten.


In deze publicatie ligt de focus niet alleen op activiteiten van de afzonderlijke landen en wat zij gedaan hebben om de internationale dimensie in (loopbaan)begeleiding en de mobiliteit in Europa te vergroten, maar ook op gezamenlijke Euroguidance netwerkactiviteiten, zoals verschillende werkgroepen, worden beschreven. Euroguidance Nederland is lid van de Europese Strategy and Quality Working Group.


In 2016 is er een goede samenwerking geweest met andere door de Europese Unie gefinancierde netwerken zoals Europass, het EQF, Eurydice, Eures en Eurodesk.Het Euroguidance Network biedt ondersteuning op de ontwikkeling van levenslange begeleiding binnen het onderwijs, opleiding en werkgelegenheid en begeleiding bij internationale mobiliteit. Het netwerk is een samenwerking van Euroguidance centra uit 34 Europese lidstaten.


 
Top