Publicaties

ErasmusDays-rapport - Coverage and Impact

19 december 2018
De # ErasmusDays oktober 2018De tweede editie van #ErasmusDays bracht 39 landen samen met meer dan 1435 evenementen in Europa en daarbuiten. Evenementen en activiteiten gericht op onderwijs, jeugd en sport in Europa.

De evenementen werden breed bestreken door media en sociale netwerken, waardoor meer dan 116 miljoen mensen deze Europese happening konden beleven en ervaren.

De # ErasmusDays werd georganiseerd door de voorzitter van het Europees Parlement, Antonio Tajani, en de Europese Commissie.

De brochure is samengesteld door het Nationaal Agentschap Erasmus+ in Frankrijk.  

Meer informatie 

Erasmusdays: evenementen in het kader van Erasmus+

 

Erasmus+ is het subsidieprogramma van de Europese Unie voor onderwijs, training, jeugd en sport. Het biedt mensen van alle leeftijden de kans om kennis en ervaring op te doen of om die te delen bij organisaties en instellingen in verschillende landen.

#Erasmusdays2017

Voor de 30ste verjaardag van Erasmus+ organiseerde het Frans Nationaal Agentschap Erasmus+ in oktober 2017 de #Erasmusdays. Iedereen die bij het project betrokken was kon gedurende twee dagen een activiteit of event organiseren om de impact van dergelijke projecten aan te tonen.

 

Er werden toen in totaal 625 events georganiseerd in een tiental landen waaronder tentoonstellingen, sportwedstrijden, concerten. Het animo was groot en reden temeer om #Erasmusdays ook in 2018 te organiseren. 

 

 
Top