Evenementen

Tweedaags studiebezoek met Bulgaarse en Griekse deelnemers

Datum
17 december 2014
Plaats
Locatie
Nederland
Aanvang
Eind
Net voor de jaarwisseling ontving Euroguidance Nederland in Den Bosch een delegatie van vijf Griekse en zeven Bulgaarse deelnemers voor een tweedaags studiebezoek.
Het studiebezoek vond plaats op 17 en 18 december 2014. De Griekse deelnemers waren afkomstig van EOPPEP, de nationale organisatie voor certificering van kwalificaties en loopbaanbegeleiding. De Bulgaarse deelnemers waren loopbaanbegeleiders die aangewezen zijn als ambassadeurs vanuit het Bulgaarse Human Resource Development Centre, dat onder meer het Euroguidance programma uitvoert.

Presentaties en workshops werden verzorgd door Regina Kleingeld (directeur NCP NLQF), Siegfried Willems, Peter van Deursen en Frans van Hoek (CINOP). Zjev van Dun verzorgde een workshop over het gebruik van spellen in loopbaanbegeleiding, Ruud Duvekot (lector gepersonaliseerd leren) presenteerde EVC in de Nederlandse en Europese context. Jo Peeters en Guus Bremer presenteerden namens EDOS Foundation de validering van vrijwilligerswerk in de (inter)nationale context.
 

Het studiebezoek was een basis voor verdere samenwerking, bijvoorbeeld rond het thema professionalisering van loopbaanbegeleiding.

 
 
Presentaties

 

Impressiefoto's
 
Top