Evenementen

Seminar E-guidance

Datum
27 november 2013
Plaats
Breukelen (NL)
Locatie
Van der Valk
Aanvang
10.00 uur
Eind
17.00 uur
Het seminar stond in het teken van de kennis en ervaring van mevrouw Tannis Goddart, wereldwijd één van de meest bekende en erkende experts op dit terrein.

Tannis Goddart is de oprichter en directeur van Training Innovations, een organisatie die zich richt op community-georiënteerde loopbaandiensten in British Columbia, Canada. Tannis heeft 30 jaar ervaring in het ontwerpen van diensten en interventies die bijdragen aan leven lang loopbaanontwikkeling en leerbehoeften.


Tannis was ook verantwoordelijk voor  het ontwerp en de implementatie van een online loopbaanplatform dat wordt gebruikt om diverse online loopbaandiensten aan te bieden en haar organisatie is de eerste die zulke diensten aanbiedt in Canada.

In 2007 won Tannis the Award of Excellence van de Career Management Association van British Columbia en ze werd genomineerd als finalist in Canada’s Top 40 onder 40 leiderschap award. Momenteel is Tannis bezig met haar doctoraat bij de University of Sheffield.

Door haar onderzoek bouwt zij een pedagogisch raamwerk op voor het ontwerp en dienstverlening van online loopbaanleren.


Ochtend
In de ochtend was het thema van het seminar online loopbaanbegeleiding met Tannis Goddard als belangrijkste spreker/workshopbegeleider.  De nadruk lag op het onderwijs en de pedagogisch/didactische aanpak van online loopbaanbegeleiding.


Middag
Het middagseminar stond in het teken staan van  e-dienstverlening  met de focus op online loopbaanbegeleiding. Met name de online loopbaandienstverlening van de Public Employment Service (het UWV) en de aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt stonden centraal. De deelnemers raakten geïnspireerd door de manier waarop in British Columbia online loopbaandienstverlening is vormgegeven. Tevens gaf Tannis Goddard feedback op de ontwikkeling en vormgeving van e-dienstverlening bij het UWV in Nederland. 


Interview Tannis Goddart

eGuidance in Denmark

Presentation Tannis Goddart


 
Top