Evenementen

Open Badges Nederland Conferentie

Datum
14 maart 2019
Plaats
Breda
Locatie
De Teruggave, Gasthuisvelden 11
Aanvang
10.00 uur
Eind
16.00 uur
‘De nieuwe weg naar werk en leren’
Een open badge is een visueel, digitaal en betrouwbaar bewijs van een verworven vaardigheid of competentie. Tijdens dit open seminar ontdek je samen met professionals en experts uit onderwijs, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en overheid uit Nederland en België hoe Open Badges ingezet worden. En hoe deze ook relevant zijn voor individuen, communities en de maatschappij in zijn geheel.

Er is steeds meer vraag naar flexibilisering van het onderwijs, maar ook naar een betere match tussen onderwijs en bedrijfsleven. Hoe sla je de brug tussen formeel en informeel leren? Hoe geef je waardering en waarde aan deze vormen van leren en ontwikkelen? Dit en meer komt op deze dag aan bod in het karakteristieke voormalige Belastingkantoor, de Teruggave in Breda.

 

Je zult zien dat Open Badges al veel gebruikt worden. Open Badges Nederland (OBNL) gaat ook in gesprek over hoe deze visualisatie van vaardigheden verder ingezet kunnen worden en hoe OBNL daarbij en rol kan spelen.

Open Badges Nederland nodigt u graag uit voor een inspirerende dag waar verschillende sprekers hun ervaring met Open Badges delen.

Meer informatie over de conferentie

Open badges krijgen in rap tempo voet aan de grond in Nederland. Op dit moment zijn er veel initiatieven gaande, zowel binnen het formele als het niet-formele onderwijs. Open Badges Nederland wil de toegankelijkheid en de waarde van open badges bevorderen, voor de erkenning van leven lang ontwikkelen en als versneller van sociale innovatie.

 
Top