Nieuws

Europass voor vrijwilligers | vrijwilligerscentrale Nijmegen

17 oktober 2018
Een stimulans voor persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling
De Vrijwilligerscentrale Nijmegen zet zich met het Project Europass in voor de verdere persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling van vrijwilligers.  

Vrijwilligers met een achtergrond in de geestelijke gezondheidszorg, een verslavingsachtergrond of beperking, waardoor zij een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebben, kunnen een Europass aanvragen bij de Vrijwilligerscentrale in Nijmegen.   

Europass is een mooie aanvulling op het CV. De kennis en vaardigheden worden hierin vastgelegd. De Europass kan continu geüpdatet worden met nieuwe opgedane kennis en ervaringen.

“Ik heb weinig diploma’s of certificaten, maar ik kan eigenlijk heel veel. Het is bijzonder dat nu op papier te hebben staan met een handtekening eronder!”

Het Project Europass wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Het Cellenbroederenhuis en het VSBfonds. Het VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. 

Meer over Europass voor vrijwilligers:

Europass voor vrijwilligers | FC Groningen
Europass voor vrijwilligers | Stichting Jong Actief

 

 
Top