Evenementen

Worklife Guidance - Why, what and how

Datum
28 juni 2016
Plaats
Culemborg
Locatie
Aanvang
Eind
Zichtbaar maken van competenties op de werkplek.

Foundation European Centre Valuation Prior Learning – EC VPL is als Nederlandse partner bij het Strategisch partnerschap Erasmus+ betrokken. De conferentie vond plaats in Culemborg en werd georganiseerd door de NOLOC. 


 


De kernvraag in het project was hoe competenties op de werkplek zichtbaar gemaakt kunnen worden en hoe vaardigheden van medewerkers ontwikkeld kunnen worden, op zo'n manier dat dit zowel werkgevers als werknemers ten goede komt. Eindproducten
Eén van de eindproducten van het project is een Toolbox. Hierin staan niet alleen praktische werkvormen beschreven, maar ook methoden om werkgevers te benaderen, trainingen voor aanbieders van loopbaandienstverleners en achtergrondmateriaal over het proces van het aanbieden van diensten voor werkgevers.

De Toolbox werd tijdens de conferentie gepresenteerd door de IJslandse project coördinator en in een van de workshops konden deelnemers enkele praktische oefeningen zelf ervaren. Daarnaast waren er sterke Key note presentaties van  Judith Semeijn, Gert van Brussel en Tom Luken en een groot aantal andere interessante workshops.


Programma Conferentie

Website project

Toolbox

 
 

 
Top