Evenementen

European Mentoring Summit 2018

Datum
14 maart 2018
Plaats
Berlijn (DE)
Locatie
Humboldt University
Aanvang
14 maart 2018
Eind
17 maart 2018
Mentoring helpt bruggen bouwen tussen mensen met verschillende levensstijlen, stimuleert jongeren in hun ontwikkeling en ondersteunt nieuwe immigranten om zich te vestigen in hun nieuwe omgeving.


De European Mentoring Summit biedt een geweldige kans om je netwerk te versterken, om de diversiteit van de mentorscene te leren kennen, om nieuwe inzichten uit onderzoek en actie te verzamelen en door te geven.


Tijdens de Summit staan de volgende doelen centraal:

  • verbetering van de kwaliteit voor sterkere mentorrelaties;
  • de impact van mentorschap op de samenleving;
  • mentorschap met migranten en vluchtelingen.


Op de website vindt u meer informatie over de keynotespreker, de 30 sessies en 10 workshops met experts uit Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, België, Groot-Brittannië, Ierland , Portugal, Rusland, Spanje, de VS en meer.


Aansprekende keynotesprekers zijn: Prof. Jean Rhodes (UMASS / MENTOR Centre for Evidence-Based Mentoring), Prof. Maurice Crul (Universiteit van Amsterdam en Rotterdam), Mw. Clara Peron (Value for Good) en Prof. Sarah Haseler-Bestmann (Medical School Berlin).


De sessies tonen een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot mentoring, zoals sociaal ondernemerschap, ouderbetrokkenheid, online zelfevaluatie, online veiligheid, financiering, Europese samenwerking, impactmeting en meer.


De workshops bieden u de kans om diepgaande kennis op te doen over een specifiek gebied in mentoring, zoals kwaliteitszorg, impactmeting en onderzoekslijnen.
 

 
Top