Evenementen

European Vocational Skills Week 2018

Datum
05 november 2018
Plaats
Locatie
Aanvang
Eind
'VET and the future of work: job and skills'

 

Met verschillende activiteiten wordt het belang van goed beroepsonderwijs onderstreept. Tijdens de European Vocational Skills Week (EVSW) worden excellente voorbeelden van beroepsonderwijs worden in de schijnwerpers geplaatst.


Dit jaar vinden de evenementen op Europees niveau plaats in Wenen (5-9 november 2018). Naast de evenementen die door de Europese Commissie en het Oostenrijkse voorzitterschap worden georganiseerd, zullen er nationale, regionale en lokale evenementen in verband met de week plaatsvinden.


Om te benadrukken dat elke persoon getalenteerd is, is het motto voor deze week #DiscoverYourTalent.

Doe ook mee en haak deze week aan met jouw activiteit. Help mee de aantrekkelijkheid en het imago van beroepsonderwijs- en opleiding te vergroten. Registratie voor activiteiten, gekoppeld aan deze week, opent in juni a.s.


Op basis van de groeiende interesse van alle belanghebbenden in 2016 en 2017 hopen we dat de EVSW 2018 een nog groter aantal studenten (jongeren en volwassenen), ouders, MKB, onderwijsinstellingen, sociale partners en andere belangstellingen zal bereiken.


Bekijk de uitnodiging van Marianne Thyssen, Europees commissaris voor Werk, Sociale Zaken, Vaardigheden en Arbeidsmobiliteit in de commissie-Juncker:


Kijk voor meer informatie op de website van de Europese Commissie.
 

 
Top