Evenementen

Voer een loopbaangesprek met Expertisepunt LOB tijdens Skills the Finals

Datum
20 maart 2019
Plaats
Amsterdam
Locatie
RAI
Aanvang
20 maart 2019
Eind
22 maart 2019
Skills the Finals, een uniek, gratis toegankelijk beroepenevenementOp 20, 21 en 22 maart vindt in de RAI Amsterdam Skills the Finals plaats en het Expertisepunt LOB is er om in gesprek te gaan met leerlingen en docenten/mentoren.

Finalisten van de Skills Talents (vmbo) en Skills Heroes (mbo) vakwedstrijden gaan de strijd met elkaar aan. Wie wordt de beste van Nederland in zijn of haar vakgebied? Bezoekers kunnen de finalisten aanmoedigen. Ook kunnen ze zich laten inspireren en zelf meedoen aan allerlei activiteiten

Tijdens Skills The Finals zijn diverse adviseurs van het Expertisepunt LOB aanwezig voor het voeren van loopbaangesprekken. Op een aansprekende en laagdrempelige manier laten zij jongeren in het gesprek reflecteren op hun beelden en ervaringen met werk of werken zodat zij nu en in de toekomst beter hun loopbaankeuzes maken.
Begeleidende docenten zijn ook welkom bij het Expertisepunt LOB. Zo is er een handreiking met voorbeeldvragen voor het voeren van een loopbaangesprek beschikbaar en kunnen zij vragen stellen over LOB.

Voor leerlingen is er een ‘Play your skills’ App, waarin ze games kunnen spelen om spelenderwijs hun interesses te ontdekken.

Meer weten?

Expertisepunt LOB en Skills the Finals

Animatie Skills the Finals

De Play Your Skills app

Aanmelden

 
Top