Evenementen

Conference Launch InclusiveMobility.eu

Datum
25 maart 2021
Plaats
Locatie
Online
Aanvang
22 april 2021, 9.30 uur CET
Eind
22 april 2021, 13.00 uur CET


Op 9 november 2020 vond de bijeenkomst 'Making mobility programmes more inclusive for students with disabilities' plaats. Dit webinar maakte deel uit van het tweejarige EPFIME-project, gefinancierd door het Erasmus+ programma "KA3: Support to the implementation of EHEA reforms", dat zich specifiek richt op de mobiliteit van studenten met een handicap.

Op uitnodiging van de EPFIME projectpartners zal Aniek Luyt van Euroguidance NL deelnemen aan de slotconferentie 'Making mobility programmes more inclusive for students with disabilities'. Deze conferentie wordt online georganiseerd en vindt plaats op 22 april 2021, 09:30-13:00 CET.

Tijdens dit webinar worden het InclusiveMobility.eu platform en specifieke instrumenten om ministeries van onderwijs, nationale agentschappen en instellingen voor hoger onderwijs te ondersteunen bij het opzetten van een duurzame inclusieve mobiliteitsstrategie op nationaal en institutioneel niveau gelanceerd. Een panel van gastsprekers zal de projectresultaten bespreken en een breder perspectief bieden op het thema inclusieve mobiliteit.

Ook deelnemen?
Wil je meer informatie over het event of wil je ook deelnemen? Ga dan naar de website van SIHO

Het webinar wordt voorzien van internationale gebarentaal en live ondertiteling.
 
Top