Nieuws

We hebben jullie feedback nodig!

16 maart 2020
Test het nieuwe Europass platform en geef ons je mening
Afgelopen week is de Beta-versie van het nieuwe Europass platform online gegaan. Iedereen wordt uitgenodigd om het platform te testen en met iedereen bedoelen we ook echt iedereen! Je kunt de nieuwe Europass testen en feedback geven over wat je goed vindt, wat er beter kan, en waar je tegenaan loopt. Deze feedback is belangrijk om te kunnen zorgen dat Europass voldoet aan de behoeften van de gebruikers wanneer het in mei 2020 'live' gaat.

Waar ging het nieuwe Europass ook alweer over?
Het nieuwe Europass gaat veel verder dan de CV’s waarvan Europass kennen. Het nieuwe Europass wordt een gratis, open platform voor iedereen met mogelijkheden als:
  • Aanmaken en beheren van Europass profiel en e-Portfolio.
  • Toegang tot functies, zoals ‘Mijn Vaardigheden’, ‘Mijn Interesses’, de 'Ik'-pagina met suggesties voor banen en cursussen en de Europass-bibliotheek.
  • Overzicht van vacatures en opleidingen in Europa.

Hoe kun je meedoen?
Ga naar deze link en volg de drie stappen die worden aangegeven: https://ec.europa.eu/futurium/en/europass/get-involved-testing-new-europass-platform-0
  1. Kies een scenario: studeren in het buitenland, veranderen van loopbaan of op zoek naar een baan.
  2. Bezoek het nieuwe Europass platform en voltooi de taken in het door jouw gekozen scenario (zoals aanmaken van een Europass-profiel en het vullen van een portfolio)
  3. Stuur je feedback via de enquête.

Mocht je vragen hebben stuur dan een mail naar euroguidance@cinop.nl.
 
Top