Nieuws

Online opleiding "Begeleiding van migranten en vluchtelingen"

23 april 2020
DE ACADEMISCHE WERELD 2019-2020. Europese uitwisseling van begeleiders". Academia+ Counsellors' Study and Training Exchange Programme.
Het strategische partnerschapsproject "Studie- en opleidingsuitwisselingsprogramma voor adviseurs voor de belangrijkste uitdagingen van de Europese arbeidsmarkten en samenlevingen" (Academia+) heeft tot doel drie op onderzoek gebaseerde studie- en opleidingsuitwisselingsprogramma's voor adviseurs (C-STEP) voor beroepsbeoefenaren op het gebied van loopbaanbegeleiding uit heel Europa te ontwikkelen en te beproeven.

Als gevolg van de COVID-19-crisis moest het eerste persoonlijke studie- en opleidingsuitwisselingsprogramma voor adviseurs worden omgezet in een online training.

De training en al het materiaal zal in het Engels zijn. De cursussen zullen een mix van verschillende didactische setting en methoden bevatten. Ze beginnen bijvoorbeeld met een lezing van een uur met vragen van de deelnemers, de verdeling van de deelnemers in kleinere groepen (gemodereerd door de verschillende nationale partners), het laten bespreken van bepaalde aspecten en het voorbereiden van iets voor de grotere groep, die daarna weer bij elkaar komt, enz.

Het is de bedoeling om delen van de online training vast te leggen en deze samen met ander materiaal zoals presentaties, literatuur en protocollen te uploaden naar de Academia + projectwebsite.

Gelieve zich HIER online te registreren voor 10 mei 2020.
 
Top