Nieuws

Survey: COVID-19 pandemic and career guidance systems and policy development

17 juni 2020
Doe mee en vul in!
Het Europees Centrum voor de ontwikkeling van de beroepsopleiding (Cedefop), de Europese Commissie, de Europese Stichting voor Opleiding (ETF), het Internationaal Centrum voor Loopbaanontwikkeling en Overheidsbeleid (ICCDPP), de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO), de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) en de Organisatie van de Verenigde Naties voor Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (UNESCO) hebben hun krachten gebundeld om een onderzoek in te stellen naar de huidige uitdagingen van het beleid en de praktijken inzake loopbaanbegeleiding in de wereld.

De enquête is er om het gedeelde 'engagement', het beleid en de systemen voor loopbaanbegeleiding en voor de universele toegang tot dergelijke diensten te ondersteunen.

De vragenlijst is vooral bedoeld voor respondenten die het beleid en de loopbaanbegeleiding ontwikkelen en/of de uitvoering ervan volgen, zoals nationale, regionale en andere instanties die verantwoordelijk zijn voor het beheer van loopbaanbegeleidingsdiensten, alsmede relevante particuliere en maatschappelijke organisaties/niet-overheids-/ derde sectorinstellingen. Begeleiders en onderzoekers kunnen de vragenlijst ook beantwoorden.

Ga HIER naar de enquête (de enquête is in verschillende laten beschikbaar).

 
Top